TEATRE
Palamós
04 d'octubre de 2023
Inici   |   Calendari   |   Amics del teatre   |   Cistella   |   Accessibilitat i altres
Festival ONADAnce

El Festival ONADAnce, és la continuïtat del Palamos Summer dance que va néixer el 2003. L’objectiu es promoure la dansa contemporània i el patrimoni local, en base a tres aspectes diferenciats però alhora complementaris d'aquesta disciplina: la difusió, la formació i la creació.

La difusió a través d’espectacles professionals i les performance en espais emblemàtics de Palamós pel seu valor històric i que esdevenen singulars i amb encant.

La formació, amb les masterclass impartides per professionals dirigides a joves ballarins.

La creació de noves coreografies presentades en el Concurs de Joves intèrprets de dansa Contemporània.

L’ONADAnce és organitzat per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament de Palamós amb la direcció artística de CobosMika Company.

Més informació a: https://www.facebook.com/StagePSD/

Festival Rumb(A)

El Festival Rumb(A)Palamós, és el primer festival de rumba catalana organitzat a la Costa Brava. Neix el 2014 impulsat per l’Àrea de Patrimoni i Turisme de l’Ajuntament de Palamós, amb la idea de posar en valor la música popular i tradicional en el gènere de la rumba catalana.

Un programa de entre quatre i sis concerts de figures de renom i qualitat en el món de la rumba catalana en diferents espais de Palamós i gratuïts. També compta amb un taller de rumba catalana, dedicat als secrets més importants del gènere i un concert familiar.

Al llarg de les quatre edicions que s’han portat a terme, nombrosos grups han passat pels escenaris de Rumb(A)Palamós, entre ells, Tony Cayena, Banana Beach, La Troba Kung Fu, 9son, Gertrudis, Sabor de Gràcia, Arrels de Gràcia, Los Manolos, Dijous paella o Landry i la fm.

https://www.rumbapalamos.com

AMB SO DE COBLA

Amb So de Cobla, l’únic festival de cobla de Catalunya, es va iniciar l’any 2017 amb l’objectiu d’expressar el so genuí de la cobla més enllà de les formacions convencionals que fins ara coneixíem.

A Partir de tres eixos vertebradors: la difusió amb el programa de concerts, no només a Palamós; de la producció d’un nou espectacle i de diversos temes creats per a ser estrenats al festival; i la formació professional de la mà de diversos músics de cobla de primera fila que imparteixen una masterclass. S’aconsegueix l’objectiu d’apropar-se a nous públics posant en valor la música popular i la seva fusió amb un nou ventall d’instruments que donen pas a noves harmonies i a una reinterpretació de la cobla que mescla tradició i innovació.

El festival està impulsat per l’Agrupació Sardanista Costa Brava de Palamós, la Direcció General de Cultura Popular i Associacionisme Cultural de la Generalitat de Catalunya, gestionat per l’Ajuntament de Palamós, amb el suport de la Diputació de Girona i la col·laboració de la Confederació Sardanista de Catalunya.

http://ambsodecobla.cat

Back to Top